.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Murphy's Law -

Dr. Kuyperstraat 7, Den Haag
Muziekcafé
Murphy's Law. De gezelligste openbare huiskamer van Den Haag met elke maandag live jazz jamsessies, elke eerste vrijdag van de maand live Traditional Irish music en op zaterdag ook vaak live muziek.

Murphy's Law tapt als één van de weinige cafe's in Den Haag de romige Murphy's Irish Red en de donkerbruine Stout. Op de plank een gevarieerd aanbod van speciaalbieren en elke maand een wisselend speciaalbier van de tap. Het uitgebreide aanbod van digestieven verdient een ieders aandacht. Bijzondere Grappa's en Cognacs naast een keur aan Single Malt Whisky's.

Uiteraard schenken wij ook een mooi glas wijn.
Keuken & kaart. Naast drank serveren zij heerlijke hapjes. Alle hapjes worden vers gemaakt behalve natuurlijk de eveneens zo populaire bitterballen en kaastengels. Murphy's Law is bij uitstek een café voor een feestje, bedrijfsborrel of receptie. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Telefoon: 070-4272507
Website: http://www.murphysjazz.nl

Murphy's Law, Dr. Kuyperstraat 7, Den Haag
Maandag t/m zaterdag van 16:00 tot 1:00