.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- The Blueprint -

Korte Houtstraat 5a, Den Haag
Cocktailbar
The Blueprint. The Blueprint is een espresso - cocktailbar gelegen in de Korte Houtstraat 5a, die naast het serveren van heerlijke koffie en cocktails ook andere activiteiten ontplooid. Zo geven we zowel in de bar als op locatie, cocktailworkshops. Deze workshops zijn zeer geschikt voor de opluistering van team-, groeps-, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Tevens verzorgt the Blueprint ook mobiele cocktailcatering.
Sfeer & interieur. The Blueprint heeft een basiskaart met 60 cocktails; op verzoek maken we uiteraard ook andere. Muziekgenre’s in The Blueprint zijn lounge, jazz, latin/house, funky/sexy, club. Wij streven hoge kwaliteit en service na. Onze gekwalificeerde bartenders maken de cocktails met premium dranken en vers fruit. The Blueprint leent zich ook goed voor een borrel, afscheidsreceptie of feestje.
Keuken & kaart. The Blueprint heeft een basiskaart met 60 cocktails!
Telefoon: 070-3450543
Website: http://www.theblueprint.nl

The Blueprint, Korte Houtstraat 5a, Den Haag
woensdag t/m zondag