.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Wave Cocktail & Dance Bar -

Korte Houtstraat 5a, Den Haag
Cocktailbar
Wave Cocktail & Dance Bar. Wave Cocktail & Dance Bar is dé trendy nieuwe cocktailbar in hartje Den Haag. Men kan hier onder het genot van heerlijke cocktails, speciaal bier & goede muziek van professionele muzikanten, lekker dansen om de stress van het dagelijkse leven even te vergeten. Naast uitgaan is het ook mogelijk om cocktail workshops & DJ workshops te volgen. Deze workshops zijn zeer geschikt voor team-, groeps-, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Wave Cocktail & Dance Bar kan worden afgehuurd voor besloten feesten en partijen. De bar leent zich uitstekend voor een borrel, receptie, afscheidsfeestje of verjaardagsfeest. In samenspraak wordt het drank- en hapjes arrangement samengesteld.
Sfeer & interieur. De muziekstijl is voornamelijk Hiphop, R&B, salsa, dancehall en pop. Ook worden er o.a. regelmatig live optredens, open mic avonden georganiseerd. Door de uitstraling en ambiance leent de bar zich, naast voor uitgaan, zeer goed voor het organiseren van borrels, recepties e.d. tot circa 85 personen. De bar kan voor besloten activiteiten worden gereserveerd. De bar beschikt over een goede geluidsinstallatie en voldoende display mogelijkheden (beamer en wand-schermen) om eventuele uitingen ten beelden te brengen. Door middel van de led verlichting kan de bar in iedere gewenste sfeer worden gebracht.
Keuken & kaart. In tegenstelling tot haar concurrenten is Wave Cocktail & Dance Bar geen restaurant en richt zij zich enkel en alleen op de drankjes. Dit zie je niet alleen terug in de presentatie maar je proeft ook echt het verschil! ​ ​Naast een ruime keuze aan cocktails staat Wave Cocktail en Dance Bar ook bekend om haar speciale Peroni bier. Dit exclusieve bier wordt vooral geschonken in hippe nachtclubs in Amsterdam en Rotterdam en nu dus ook in de meest bijzondere cocktailbar van Den Haag. Dit speciale bier kan als bier worden gedronken maar Wave Cocktail & Dance Bar heeft ook een heerlijke cocktail met dit speciale bier op de kaart staan. Laat je verrassen door de smaak van deze bijzondere combinatie van bier en cocktails!
Telefoon: 0645671171
Website: http://www.wavecocktailbar.nl

Wave Cocktail & Dance Bar, Korte Houtstraat 5a, Den Haag
Ma: gesloten Di: 17 – 00:00 uur Wo: 17 – 00:00 uur Do 16 – 01:30 uur Vrij 16 – 02:30 uur Za 16 – 02:30 uur Zo 17 – 00:00 uur ( van 1 april tot 1 november )