.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

BINNENKORT
Kamerkoor JIP | Home of the light [vr 15 dec]
Kamerkoor JIP deinst er niet voor terug om met muziek originele, actuele thema’s bespreekbaar te maken. Met een programma dat geheel bestaat uit werken van vrouwelijke componisten uit Noord-Europa en de Verenigde Staten zet Kamerkoor JIP een kerstprogramma neer rondom de thema’s vrouwelijkheid, geboorte, licht en duisternis.
Meer info | Zie video
Paleiskerk
Aanvang: 20:15   Entree: €12,-


X-Mas Trees [za 16 dec]
Op zaterdag 16 december vindt X-mas Trees plaats op de kruising van de Theresiastraat en de Koningin Marialaan. Van 1 uur tot 6 uur worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Zo vinden er optredens plaats, kun je een selfie maken met de kerstman,een ritje maken in de X-mas Express en kunnen Kinderen zich laten schminken.
Meer info
Theresiastraat  Tel: 0703614004
Aanvang: 13:00   Entree: Gratis   Voorverkoop: 0


Het Zwanenmeer [di 26 dec - ma 1 jan]
Het Zwanenmeer is vooral bekend als ballet met muziek van Tsjaikovski. Rabarber maakt hiervan de allereerste echte toneelbewerking. Een groots opgezette familievoorstelling in een gloednieuw jasje. Spannend, grappig, eigentijds, ontroerend, vol van fantasie en met betoverend mooie live muziek.
Meer info
Den Haag  Tel: 0900-3456789
Duur: 7 dagen   Aanvang: 13:00   Entree: Divers


New Year’s Eve Party at Bar SPARK! [zo 31 dec]
Loop over de rode loper en begin het nieuwe jaar als een echte filmster. Eindig het jaar in stijl bij bar SPARK met een sprankelende avond met drankjes*, snacks en live entertainment. Vier samen met ons de vijfde editie van het meest spectaculaire Oud & Nieuw-feest in Den Haag!
Meer info
Den Haag  Tel: +31703614004
Aanvang: 22:30   Entree: €75,-