- il Senso -

Nobelstraat 13, Den Haag
Italiaans, Mediterraans, Vis
il Senso. Restaurant il Senso staat voor de nieuwe generatie Italiaans ‘wining & dining’, met waardering voor de authentieke gerechten en ingrediënten, geserveerd in een eigentijds interieur. Restaurant il Senso brengt een warme Italiaanse sfeer in een stijlvolle omgeving. Gelegen om de hoek van een van Den Haag’s leukste straten, de Prinsenstraat, biedt het karakteristieke pand een aparte indeling door diverse geschakelde vides. Als een van de weinige restaurants in Den Haag centrum is il Senso als officiele trouwlocatie aangemerkt. Huwelijksparen zijn dus van harte welkom om zowel de plechtigheid als de receptie of het diner bij il Senso te organiseren.

Voor bedrijven zijn er mogelijkheden om te borrelen of te vergaderen en voor grotere groepen is het tevens mogelijk voor de lunch te reserveren.
Keuken & kaart. De menukaart van restaurant il Senso is gebaseerd op de pure, Italiaanse keuken met ruimte voor improvisatie. Het menu wisselt regelmatig, en op maandag biedt il Senso haar gasten een verrassingsmenu. Specialiteit van het huis is het royale visplateau zoals dat in de gebieden rond de Mediterraanse zee geserveerd wordt. Vers, puur en smaakvol.

De uitgebreide wijnkaart biedt een ruime keus aan Italiaanse kwaliteitswijnen, allemaal per glas of per fles te bestellen dankzij een uniek bewaarsysteem.
Telefoon: 070-3454017
Website: http://www.il-senso.nl

il Senso, Nobelstraat 13, Den Haag
7 dagen per week 17.30 - 22.30 uur