In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Kurzaal Restaurant -

Gevers Deynootplein 30, Den Haag
Internationaal
Kurzaal Restaurant. Ervaar de cultuur uit vervlogen tijd die verbonden is met stijl, luxe en service van hoog niveau. Ontdek hoe vijfsterren comfort perfect aansluit bij traditie en historische ambiance. Geniet van de zee, de sfeer, de stijl, de culinaire genoegens en alles wat het Kurhaus je nog meer te bieden heeft. In het Kurzaal Menu Restaurant geniet je van een maandelijks wisselend 'Kurzaal Keuzemenu'.
Geschiedenis. De geschiedenis van het Kurhaus hotel begint in 1818. Het jaar waarin de Scheveninger Jacob Pronk een badhuis sticht. Een houten paviljoen dat door z'n succes al snel uitgroeit tot een echt hotel. Het badhuis wordt in 1885 al het Kurhaus en kent van meet af aan een kleurrijke geschiedenis.

Een historische plek die verlangen naar vroeger oproept, maar ook spannend is door de eigentijdse inrichting. Het is een plaats waar het aangenaam toeven is, niet alleen door het eten, maar ook door alles wat er gebeurt. Live muziek tot 's avonds laat en de prettige bediening maken het Kurzaal Restaurant tot het (her)ontdekken waard!
Sfeer & interieur. Ongedwongen Chique
Keuken & kaart. Een maandelijks wisselend Kurzaal menu geeft je de keuze tussen een twee- of driegangen menu tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Met een keuze uit acht voorgerechten en zeven hoofdgerechten en het Kurzaal Grand Dessertbuffet of een selectie van verschillende soorten kaas, is er voor ieder wat wils.

Ook aan de jonge gasten (tot 12 jaar) hebben zij gedacht. Voor hen serveren zij een speciaal Kurzaal Kindermenu.
Recensies. Het Steigenberger Kurhaus Hotel heeft exclusieve rechten op de beste plaatsen in het Fortis Circustheater, waaronder een comfortabele logebox en geselecteerde eersterangskaarten. Combineer uw bezoek aan deze betoverende musicalproductie met bijvoorbeeld een diner. Of maak het helemaal compleet met een overnachting in een luxe kamer in het hotel. Zo wordt uw bezoek aan Scheveningen een waar feest! Kijk op http://www.kurhaus.nl/tarzan voor alle arrangementen
Telefoon: (070)4162713
Website: http://www.kurhaus.nl/

Kurzaal Restaurant, Gevers Deynootplein 30, Den Haag
Ontbijt van 07.00 tot 10.00 uur (in het weekend ontbijt tot 10.30 uur) Lunch van 12.00 tot 14.00 uur, Diner van 17.30 tot 21.30 uur