In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Maharani -

Noordeinde 93, Den Haag
Indiaas
Maharani. Indiaas Restaurant Maharani is het gehele jaar geopend, ook op alle belangrijke feestdagen! De crew staat altijd klaar om samen het juiste gerecht voor je avondje uit samen te stellen. Het doel is namelijk om alles zo speciaal mogelijk te maken. Dit kunnen we bereiken door te proberen uw wensen te doorgronden en zo een gerecht af te stemmen op jouw persoonlijke smaak.

Houd je absoluut niet van pittige gerechten maar eet je graag iets milds? Zij doen de belofte: er is voor een ieder wat wils bij Indiaas Restaurant Maharani.

Laat je eens verrassen en geniet van de versheid van de gerechten en de sublieme kruidencombinaties zoals alleen de Indiase keuken kan voorschotelen.
Geschiedenis. Sinds November 2006 in handen van een jong enthousiast Indiaas-Nederlands echtpaar. Gezellig druk dus reserveren is een ""must"". Inmiddels ruim 27 jaar aan het Noordeinde in Den Haag.
Sfeer & interieur. Mooie okergele muren en prachtige olifanten stoffen aan de muur. Heerlijke ongedwongen sfeer met hoogstaande kwaliteit voedsel en bediening!
Keuken & kaart. Indiaas. Ruime hoeveelheid keuze aan allerlei verschillende Indiase gerechten. Tandoor en Curry gerechten zijn specialiteit uit verschillende regio's uit India.
Telefoon: 0703658874
Website: http://www.restaurantmaharani.nl

Maharani, Noordeinde 93, Den Haag
keuken: 17.30 uur tot 22.30 uur