In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Scally's Lunchroom -

Wagenstraat 117, Den Haag
Brits
Scally's Lunchroom. Scally's Lunchroom & Tearoom in Den Haag biedt een Engels ontbijt of lunch met verse ingredienten en doet dit al sinds 1994.
Keuken & kaart. Voorbeelden van wat er op het menu staat zijn diverse soorten sandwiches, omeletten en melts. Vaak gaan deze gepaard met een smakelijke salade met de eigen speciale dressing. Als nagerecht zijn er huisgemaakte taarten en verse scones. De drankenlijst bevat daarnaast een uitgebreide selectie speciale theesoorten. Sinds kort is het ook mogelijk op te reserveren voor een privé diner voor groepen vanaf 6 personen met elke keer een ander 4 gangen menu.
Telefoon: 070-3633448
Website: http://www.scallyslunchroom.nl

Scally's Lunchroom, Wagenstraat 117, Den Haag
Van 8:30 tot 19:00 uur